"Spontaan en onbevlogen of gegrond en weloverwogen; beide vormen van zijn zijn authentiek wanneer ze voortkomen uit eigenheid en puurheid"

Ervaringen

Ervaringen

Ervaring van D. van Loenhout / Change manager - Aannemerij

De rol die ik heb binnen de aannemerij zorgt ervoor dat ik een fors verandertraject vorm moet geven binnen mijn organisatie. Omdat de aannemerij van origine nogal traditioneel is was het voor mij zaak om ondersteuning in te roepen van buitenaf. Saskia heeft mij begeleid met een verandermanagement ontwikkeltraject. Het doel was om mij meer handvaten te geven in overtuigen en mensen mee krijgen. We hebben om en om stukken theorie behandeld met daartussen aandacht voor specifieke problemen waar ik in de dagelijkse praktijk tegen aan loop. Saskia heeft mij hierbij meermaals uit mijn comfortzone gehaald en buiten mijn gebaande paden gezet. Ze is vriendelijk in haar aanpak, maar neemt ook confronterende rollen aan binnen oefengesprekken.

Ervaring van P. Nicolaï / L&D Specialist - Beauty, Cosmetics & Personal Care

Saskia is een gepassioneerde trainer en coach, die met veel energie, een hoge dosis emotionele intelligentie en oprechte interesse voor de persoon en diens doelen, deelnemers tot nieuwe inzichten weet te brengen. Door het creëren van interactieve op maat gemaakte trainingsprogramma’s en haar doortastende houding weet ze mensen in de training te betrekken en nieuwe stappen te laten zetten in hun groeiproces. Samenwerken met Saskia kan ik van harte aanbevelen!

Ervaring van F. Fangman / KAM - Internationaal Cosmetica Concern

Saskia is very driven with great passion for coaching and training. I got to know her as very flexible person who is always open to new ideas and possibilities. Saskia is down to earth and likes to communicate in a transparant way.